Gepubliceerd op 3 July 2024 om 08h29
Door Damien Malvetti

Van Mossel breidt haar aanbod aan mobiliteitsoplossingen uit dankzij de Shell Mobility Solutions app

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group, de grootste speler op de automotive markt in de Benelux, heeft als doel dé mobiliteitsaanbieder in de breedste zin van het woord te zijn. Dankzij de integratie van de mobiliteitsapp van Shell verrijkt de groep haar scala aan mobiliteitsoplossingen.

De Shell Mobility Solutions app is een handige tool die verschillende mobiliteitsdiensten op één plek samenbrengt. Zo kan men er onder andere tickets en abonnementen voor het openbaar vervoer kopen, parkeerplaatsen betalen en deelfietsen of -auto’s huren. De applicatie berekent automatisch het voordeligste tarief voor een bepaald traject en biedt slechts één factuur voor alle mobiliteitsdiensten. Daarnaast worden alle uitgaven er in real time bijgehouden en kan de applicatie ingezet worden voor o.a. de implementatie van een mobiliteitsbudget.

Van Mossel België integreert vanaf 01/07 deze applicatie in haar zakelijke aanbod. Met de Mobility Solutions app biedt Van Mossel haar klanten de mogelijkheid om hun mobiliteitskosten te consolideren, administratieve processen te stroomlijnen en duurzaamheid te bevorderen voor hun werknemers.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Mobiliteit , Mobiliteitskaart/-apps

Gelijkaardige artikels