Gepubliceerd op 20 April 2022 om 11h05
Door Damien Malvetti
Gelinkte experten :

« Leasys As New »: Leasys biedt de beste tweedehands auto’s in een nieuw leaseproduct aan

Leasys biedt de beste tweedehands auto’s in een nieuw leaseproduct aan en tegen een ongekende prijs. Tweedehands leaseauto’s die als nieuw aanvoelen met alle Leasys diensten inbegrepen: dit is het nieuwe aanbod voor particulieren en bedrijven.

Of het nu gaat om particulieren, freelancers of bedrijven, iedereen is vandaag de dag op zoek naar innovatieve, flexibele en betaalbare mobiliteitsoplossingen die hun dagelijkse en professionele leven vereenvoudigen en verbeteren. Met Leasys As New, dat nu beschikbaar is in België, is Leasys in staat om aan alle behoeften te voldoen met een voorstel dat economisch voordeel combineert met de absolute kwaliteit van het product.

Het Leasys As New aanbod voorziet in het leasen van recente tweedehandsauto’s met een lage kilometerstand, gecontroleerde en herstelde schades tegen een lager huurtarief. Leasys As New omvat alle diensten, zoals registratie en jaarlijkse wegenbelasting, aansprakelijkheid-en bestuurdersverzekering, rechtsbescherming, onderhoud en pechverhelping. Bovendien kan de klant  het huurpakket uitbreiden met extra diensten.

Dankzij Leasys As New kunnen de klanten de auto vinden die voelt als nieuw en die het beste past bij hun behoeften, met alle voordelen van verhuur tegen een zeer voordelige prijs. Het is zorgeloos rijden met Leasys.

Meer info over Leasys As New op www.leasys.com

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Langetermijnverhuur
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels