Jouw potentieel realiseren: met data naar meer commercieel succes

Bij Smart Profile werken we vanuit de overtuiging dat er veel onbenut potentieel is. Het realiseren van dit potentieel is wat ons dagelijks drijft en motiveert. Hoe we jouw potentieel realiseren? Door ons proces in 3 stappen met jou te doorlopen: Krijg inzicht, analyseer en activeer jouw potentieel.

Ons proces

Elke actie of service die we verlenen, begint met data. Met deze data kunnen we een passende strategie voor je bepalen : matching, de-duplicatie, verrijking, analyse, emailing in samenwerking met de redactdie van link2fleet.

We gaan graag met je in gesprek en denken actief mee. Samen kunnen we je potentieel nog beter realiseren. Ontdek ons proces!

 

Stap 1 :

Vind jouw potentieel

Ken je jouw doelgroep en totale adresseerbare markt?

Met MarketViewer heb je toegang tot een schat aan informatie over functies, sectoren, aantal werknemers, omzet, postcode, internationale bedrijfskenmerken en nog 400 andere markt specifieke kenmerken.

Kunnen we je marktinzichten aanvullen? Test het zelf! Onze MarketViewer laat je zien hoeveel bedrijven er in jouw adresseerbare markt zitten. Klik op de knop om je potentieel te ontdekken.

30% extra potentieel

Door je gegevens te toetsen aan onze database verrijken wij deze met de gegevens die je bedrijf nodig heeft om meer te kunnen verkopen. Vaak ontbreekt 30% van de doelmarkt in het CRM-systeem. Stel je voor dat je die informatie wel hebt.

Probeer nu gratis
smartprofile-step-01
Stap 2 :

Begrijp jouw potentieel

Op basis van het gevonden potentieel is het essentieel om dat te koppelen aan de inzichten die je zelf beschikbaar hebt.

Een kwaliteitsinjectie voor jouw data

Dankzij datamanagement kunnen we precies nagaan welk product of dienst je effectief onder de aandacht van jouw doelgroep kunt brengen, met welke boodschap, via welke kanalen en op welk moment.

Commerciële strategie

Smart Profile gaat zelfs verder dan dat. Om echt succesvol te zijn moet je niet alleen zoveel mogelijk weten over je (potentiële) klant, maar ook over de marktontwikkelingen, partners en concurrenten van je klant. Daarnaast zijn wij in staat om nog dieper te graven in je totale adresseerbare markt. Dit is de informatie waarmee je de concurrentie een stap voor blijft.

Stap 3 :

Activeer jouw potentieel

Na het verkrijgen van de juiste inzichten en opstellen van je doelstellingen, kan de activering beginnen. Of je nu zelf een demand of leadgeneratie campagne of project start, of wij helpen je bij het opzetten van een mailingcampagne, het is belangrijk om actie te ondernemen met kwalitatieve data als bron van informatie.

Naast leads worden ook de nodige inzichten vergaard uit de mailingcampagne(s). We helpen je hierbij om die inzichten te gebruiken om in de toekomst nog effectiever te zijn.

Onze volledige marktdekking van MarketBase maakt het eenvoudig om de voor jou relevante organisaties op te sporen via deze datavisualisatie tool. Dankzij onze diverse selectiecriteria kun je gericht zoeken naar bedrijven die aan jouw eisen voldoen. Zo krijg je vandaag nog nauwkeurige inzichten in jouw totaal adresseerbare markt.

Meer info nodig? Neem contact op met Bram voor een offerte op maat.

Contacteer Bram