Gepubliceerd op 23 May 2022 om 16h20
Door Damien Malvetti
Gelinkte experten :

Miguel Michiels nieuwe COO bij Stroohm

Miguel Michiels heeft sinds midden mei de leiding over Operations bij Stroohm op zich genomen. Hij vervoegt het Management Team, onder leiding van Bart Massin en zal de komende jaren verantwoordelijk zijn voor de verdere operationele groei.

Miguel was voordien 7,5 jaar actief binnen de LeasePlan omgeving. Initieel als Commercial Pricing Manager binnen de Leasing tak. Nadien lanceerde hij CarNext.com, het online platform voor tweedehandswagens van LeasePlan en gekend via zijn Delivery stores, op de Belgische en Luxemburgse markt.
 
Miguel Michiels: “De ontwikkeling van de EV markt zit momenteel in een stroo(h)mversnelling, onder meer gedreven door interessante fiscaliteit, een steeds groter wordend aanbod aan elektrische wagens en (slimme) laadoplossingen. Aan de andere kant wordt ook de energiemarkt in zijn geheel een belangrijk gegeven voor fleetmarkt. Stroohm is als pionier in deze markt van elektrische mobiliteit een echte referentie en in volle expansie. In dergelijk groeiscenario is het van cruciaal belang dat ondersteunende departementen gelijkmatig meegroeien met de vraag van de klanten en dat de dienstverlening te allen tijde gegarandeerd wordt. Daar ligt voor mij een mooie uitdaging.”
 
Bij CarNext zal Miguel opgevolgd worden door Benitez Asakome, voorheen Partner Services Manager.
Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels