Intro

Shell-diensten voor wagenparkbeheer

 

SHELL FLEET MANAGEMENT SERVICES helpt u om uw wagenpark eenvoudiger, transparanter, rendabeler en efficiënter te beheren.

Als u, net als 46 procent van de wagenparkbeheerders, van mening bent dat het beheer van uw wagenpark via een spreadsheet te veel tijd kost en inefficiënt verloopt, doe dan een beroep op onze experts.

Met SHELL FLEET MANAGEMENT SERVICES beschikt u over een zo goed als bijn realtime overzicht van al uw activiteiten, terwijl onze veelzijdige dashboards over belangrijke indicatoren diverse voordelen bieden:

  • een betere controle over uw wagenparkuitgaven dankzij de automatische toewijzing van transacties en de identificatie van verborgen kosten;
  • significante besparingen dankzij meer accurate  informatie over uw totale eigendomskosten;
  • advies op het vlak van duurzame ontwikkeling om emissies te vermijden, te verlagen en te compenseren.

Services

SHELL FLEET MANAGEMENT SERVICES in enkele woorden:

Shell Fleet Solutions kan schermen met meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van wagenparkbeheer en beschikt over een toegewijd team van deskundigen.  SHELL FLEET MANAGEMENT SERVICES verzamelt en interpreteert uw gegevens via één centraal systeem en verschaft u informatie over de uitgaven van uw wagenpark, terwijl uw financiële rapportering wordt vereenvoudigd. Hoe? SHELL FLEET MANAGEMENT SERVICES combineert cloudtechnologie met de expertise en kennis van gespecialiseerde mobiliteitsconsultants om wagenparkbeheerders gericht en efficiënt te informeren over de status van hun vloot. In combinatie met slimme analyses, vergemakkelijken onze inzichten de besluitvorming en helpt ze wagenparkbeheerders om hun strategie met vertrouwen aan te sturen. Door de gegevens van uw wagenpark via een enkel systeem te verzamelen, te centraliseren en te interpreteren, vermijdt u overbodige administratie en kunt u zich concentreren op wat u echt nodig hebt: duidelijke informatie en nauwkeurige verslagen, die u helpen om onderbouwde beslissingen te nemen die het verschil maken.

Neem contact met ons op om na te gaan hoe wij uw wagenparkactiviteiten kunnen transformeren en verbeteren.

Shell Fleet Management

Kantersteen
1000 Brussel

+32 (0)2 508 92 11

Contacten

Head of Fleet Solutions
Wim Detobel
Global Account Manager Fleet Solutions
Laurent De Cuyper
Marketing Manager Fleet Solutions
Lolita Swanet