Gepubliceerd op 30 May 2024 om 12h53
Door Jeroen Evens

Brussels Motor Show keert terug in 2025 na jaar afwezigheid

Na een jaar afwezigheid keert het Automobielsalon van Brussel terug in 2025. FEBIAC bevestigde dat de 101e editie van de Brussels Motor Show van 14 tot en met 23 februari zal plaatsvinden in Brussels Expo, met een uitgebreide presentatie van auto’s, motorfietsen en bedrijfsvoertuigen.

De terugkeer van een icoon

De Brussels Motor Show, een van de grootste autoshows in Europa, is terug van weggeweest. In 2025 zal de 101e editie plaatsvinden, nadat de show in 2024 niet doorging. Bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreide presentatie van de nieuwste auto’s, motorfietsen en bedrijfsvoertuigen, evenals de nieuwste technologieën en innovaties in de mobiliteitssector.

 

“We zijn verheugd om de Brussels Motor Show opnieuw te mogen organiseren en verwachten een indrukwekkende opkomst. Het evenement zal een platform bieden voor de nieuwste ontwikkelingen in de auto-industrie en een plek zijn waar fabrikanten en bezoekers samenkomen om de toekomst van mobiliteit te verkennen.” – Andreas Cremer, CEO van FEBIAC.

 

Innovaties en trends

De 2025-editie belooft een breed scala aan exposanten en merken te presenteren, van traditionele autoconstructeurs tot opkomende startups in de mobiliteitssector. Het evenement zal ook aandacht besteden aan duurzaamheid en de toekomst van elektrisch rijden, met speciale zones gewijd aan milieuvriendelijke voertuigen en technologieën.

Praktische informatie

De Brussels Motor Show 2025 vindt plaats van 14 tot en met 23 februari in Brussels Expo. Tickets en verdere informatie over het programma zullen beschikbaar zijn op de officiële website van het evenement. Bezoekers kunnen rekenen op een dynamische en informatieve ervaring, met tal van activiteiten en presentaties voor autoliefhebbers en professionals in de sector.

Met deze terugkeer zet de Brussels Motor Show opnieuw zijn stempel als een essentieel evenement in de Europese autokalender.

Jeroen Evens

Jeroen Evens, redacteur van dit artikel

Jeroen Evens is opgeleid in de Communicatiewetenschappen (KULeuven) en is een enthousiaste volger van alles wat met mobiliteit en bedrijfswagens te maken heeft. Als freelance journalist gespecialiseerd in de fleetsector houdt hij al drie jaar lang de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen in onze sector.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels