Gepubliceerd op 3 June 2024 om 17h05
Door Kevin Kersemans

link2fleet ZE Experience Event: verschillende experts aan het woord

Het is bijna zover: op donderdag 13 juni vindt in de Brabanthal in Leuven de derde editie van het link2fleet ZE experience event plaats. Dat is niet alleen het grootste EV-testevent van ons land waar je tevens alles te weten kunt komen over duurzame mobiliteitsoplossingen, er zullen ook verschillende experts aanwezig zijn die de hele dag door keynote sessions geven over uiteenlopende aspecten met betrekking tot elektrische wagenparken.

Wat de elektrificatie van het bedrijfswagenpark in ons land betreft, is het point of no return onderhand wel bereikt. De transitie naar een volledig elektrische vloot brengt echter net als het beheer ervan specifieke uitdagingen mee, en hetzelfde geldt voor nieuwe, alternatieve vormen van mobiliteit die hun intrede doen.

Daarom is het ZE Experience Event op 13 juni meer dan enkel een gelegenheid om alle elektrische voertuigen op de markt aan de tand te voelen en in contact te komen met dienstverleners die u kunnen begeleiden bij uw transitie naar groenere mobiliteit binnen uw bedrijf. Er zijn ook de hele dag keynotesessies, gegeven door experts, over uiteenlopende onderwerpen zoals laadoplossingen, digitale mobiliteitstools, rijhulpsystemen, trends op de tweedehandsmarkt van EV’s, enzovoort.

Deze expert sessions vinden plaats van 10.10u tot 15.10u en duren telkens ongeveer 20 minuten, met achteraf de mogelijkheid om vragen te stellen. U dient zich hiervoor wel te registreren.

Klik hier voor het volledige programma van de sessies en om u gratis in te schrijven.

Kevin Kersemans

Kevin Kersemans, redacteur van dit artikel

Kevin Kersemans is autojournalist met al enkele decennia ervaring op de teller. Zijn passie voor auto's en alles op wielen heeft hij al van kindsbeen af. Voor link2fleet volgt hij vooral de auto-actualiteit en test hij nieuwe modellen.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Mobiliteit

Gelijkaardige artikels

Gelinkte events