Gepubliceerd op 15 July 2024 om 15h36
Door Damien Malvetti

Neem deel aan ons Company Car Report 2024 om de toekomstige trends in de sector te bepalen

Elke twee jaar belicht het Company Car Report, een grote enquête van link2fleet onder wagenpark- en mobiliteitsmanagers in het land, de belangrijkste trends en de huidige en toekomstige uitdagingen voor de sector. In 2024 wordt een nieuwe editie gepubliceerd van dit Company Car Report, waarvan de vragenlijst nu online beschikbaar is.

Wat is de geschatte energiemix van wagenparken tegen 2026? Zullen wagenparken ooit echt 100% elektrisch zijn? Wat zijn de grootste uitdagingen voor wagenparkbeheerders in de komende jaren? Waar staan ze vandaag op het vlak van alternatieve mobiliteit? En hoe zien ze de toekomst op dat vlak?

Het Company Car Report probeert op al deze vragen antwoorden te bieden en analyseert de resultaten om de belangrijkste actuele en toekomstige trends in de sector voor te stellen.

Een onschatbare bron van informatie, niet alleen om leveranciers in staat te stellen hun aanbod aan te passen om beter aan de behoeften van de markt te voldoen, maar ook voor wagenparkbeheerders om hun situatie te vergelijken met die van hun collega’s.

Ook dit jaar wordt het Company Car Report georganiseerd door link2fleet met de steun van Mobia en van Febiac, Renta en Traxio.

Om deze statistieken te kunnen samenstellen hebben we u en enkele minuten van uw tijd nodig. Door deze online vragenlijst in te vullen levert u een waardevolle bijdrage aan uw collega’s en aan een hele sector. De vragenlijst is hier beschikbaar.

 

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels