Gepubliceerd op 3 September 2024 om 08h29
Door Kevin Kersemans

Erik Proost nieuwe country manager Openclaims België

Openclaims, de Nederlandse software-aanbieder voor claims- en herstelmanagement, kondigt aan dat Erik Proost per 1 september is aangesteld als country manager België. Naast zijn verantwoordelijkheid voor de Belgische markt zal hij gaan bijdragen aan de verdere internationale expansie van Openclaims. Proost kan daarbij bogen op uitvoerige ervaring in de sector.

We zijn enorm verheugd Erik in ons team te verwelkomen,” aldus Lex Orie, CCO en medeoprichter van Openclaims. “Zijn enorme ervaring in onze sector, grondige kennis van de Belgische markt en ervaring met internationale projecten maken hem een perfecte aanvulling op ons leiderschapsteam.”

Ook Erik Proost kijkt uit naar de nieuwe samenwerking: “Ik ben enthousiast om mij bij Openclaims aan te sluiten en mijn ervaring in te zetten om de innovatieve oplossingen van Openclaims verder uit te rollen in België. Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties is essentieel in deze markt, en ik zie ernaar uit om samen met onze partners het succes van Openclaims in België verder te vergroten.”

Met deze strategische stap in haar internationaliseringsproces bevestigt Openclaims opnieuw haar ambitie om een leidende rol te spelen in de Europese softwaremarkt voor claims en schadeherstel.

Kevin Kersemans

Kevin Kersemans, redacteur van dit artikel

Kevin Kersemans is autojournalist met al enkele decennia ervaring op de teller. Zijn passie voor auto's en alles op wielen heeft hij al van kindsbeen af. Voor link2fleet volgt hij vooral de auto-actualiteit en test hij nieuwe modellen.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels