Gepubliceerd op 18 September 2024 om 10h15
Door Kevin Kersemans
Gelinkte experten :

Julie Engelborghs is nieuwe Marketing Director van Nissan Benelux

Julie Engelborghs is gestart als Marketing Director van Nissan Benelux. In die functie volgt ze Rémy Le Gall op, die na 4 succesvolle jaren een nieuwe uitdaging aangaat als Brand & Marketing Directeur bij Nissan AMIEO (Afrika, Midden-Oosten, India, Europa, Oceanië).

Julie Engelborghs, heeft al meer dan 18 jaar ervaring in marketing binnen de automotive sector, meer bepaald bij Mercedes en bij Stellantis. Voortaan zal zij de marketingafdeling bij Nissan Benelux aansturen en de marketingstrategie verder helpen uitbouwen. Zij zal met vernieuwende campagnes en een klantgerichte aanpak de positie van Nissan verder versterken in deze regio. Als Marketing Director zal zij rechtstreeks rapporteren aan Jerôme Saigot, Managing Director Nissan Benelux.

“Ik ben erg verheugd dat ik bij Nissan Benelux in dienst kan treden. Het creatieve productportfolio met innovatieve technologieën en een klantgerichte aanpak zijn twee van de vele sterke punten van het bedrijf”, zegt Julie Engelborghs. “De nieuwe Nissan Qashqai en zijn buitengewone “defy ordinary” introductiecampagne versterken de positie van Nissan in de Benelux. Het is een plezier om te kunnen samenwerken met een hooggekwalificeerd team en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.”

“We zijn trots om Julie Engelborghs te verwelkomen bij Nissan Benelux”, zegt Jerôme Saigot, Managing Director Nissan Benelux. “Met haar jarenlange ervaring in de automotive sector brengt ze waardevolle expertise die ons zal helpen om Nissan verder te versterken en te laten groeien in onze regio.”

Kevin Kersemans

Kevin Kersemans, redacteur van dit artikel

Kevin Kersemans is autojournalist met al enkele decennia ervaring op de teller. Zijn passie voor auto's en alles op wielen heeft hij al van kindsbeen af. Voor link2fleet volgt hij vooral de auto-actualiteit en test hij nieuwe modellen.
Dit artikel gaat over: News , Invoerders & Constructeurs
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels