Gepubliceerd op 1 October 2024 om 17h23
Door Damien Malvetti
Gelinkte experten :

DirectLease België viert 20-jarig jubileum met terugblik op twee decennia van innovatie en klantgerichtheid

DirectLease, een toonaangevende naam in de leasingsector, viert vandaag met trots haar 20-jarig bestaan in België. Sinds de oprichting in 2004 heeft het leasebedrijf zich geprofileerd als een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar flexibele en op maat gemaakte leasingoplossingen.

Maar liefst 20 jaar geleden begon het verhaal van DirectLease op een spectaculaire manier in ons land. Zo bracht het bedrijf in 2004 een ware revolutie teweeg in de Belgische leasemarkt door als eerste maatschappij uitsluitend online leaseauto’s aan te bieden. Hierdoor werd het hele leaseproces voor de klant drastisch vereenvoudigd. Klanten konden immers voortaan moeiteloos online een auto huren tegen een vaste maandprijs, zonder verrassingskosten.

Wat begon als een ambitieus idee van de oprichters, is uitgegroeid tot een onderneming die bekendstaat om haar klantgerichte aanpak en innovatieve diensten. Met een focus op het leveren van hoogwaardige service en het opbouwen van langdurige relaties, heeft DirectLease de afgelopen 20 jaar duizenden klanten geholpen bij het realiseren van hun mobiliteitsdoelen.

“We zijn ontzettend trots op wat we in de afgelopen 20 jaar hebben bereikt”, zegt Erwin Coesens, Country Manager  van DirectLease België. “Onze inzet voor innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld om te groeien en ons aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.”

In de afgelopen twee decennia heeft DirectLease zich onderscheiden door innovatieve oplossingen zoals de introductie van digitale platforms, waarmee klanten hun leasecontracten eenvoudig online kunnen beheren. Bovendien heeft het bedrijf een reeks duurzame leaseopties geïntroduceerd, waarmee klanten kunnen bijdragen aan een milieuvriendelijkere toekomst. Tevens is DirectLease intussen dé referentie inzake private lease.

Om hun 20-jarig jubileum te vieren, biedt DirectLease vanaf 1 oktober 2024 20 dagen lang € 20 korting op alle modellen bij private lease. Ook voor zakelijke lease zijn er 20 dagen lang scherpe deals beschikbaar. DirectLease dankt al haar klanten, partners en medewerkers voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Het leasebedrijf kijkt uit naar de komende jaren waarin het haar positie als leider in de sector verder wil versterken door te blijven investeren in innovatie en het bieden van uitzonderlijke klantenservice.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels