Gepubliceerd op 24 October 2024 om 20h40
Door Damien Malvetti

De Fleet & mobility innovation award 2024 voor Mbrella Charge

Vijf leveranciers uit de sector hadden hun kandidatuur ingediend om een nieuw product of een nieuwe dienst te verdedigen voor de Fleet & Mobility Innovation Award. De winnaar werd gekozen door onze jury van wagenparkbeheerders, maar ook door de lezers van link2fleet, die online konden stemmen.

© Lio_Photography

De award werd gewonnen door Mbrella, met zijn product Mbrella Charge.

Na een analyse van alle huidige problemen op het vlak van elektrische mobiliteit hielden de teams van Mbrella rekening met de feedback om een nieuwe oplossing te ontwikkelen. Het eindresultaat is een laadkaart die alle functies biedt die verwacht worden van een laadkaart voor wagenparken, met daarbovenop een geavanceerde fraudedetectie en mogelijkheden om de kosten onder controle te houden (deactivering van opladen in het buitenland, van snelladen, van opladen boven een bepaald budget/prijs, van inactiviteitskosten) en de mogelijkheid van gedeelde facturatie voor laadsessies buiten de policy, van terugbetaling van elektriciteit via de payroll in plaats van facturen, van een app die verbonden is met het voertuig, en van kilometerregistratie.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels

Gelinkte events