Intro

Luminus, leider in de energietransitie

Als belangrijke speler en verantwoordelijke voor de productie van elektriciteit in België en als de nummer 1 in windenergie op het vasteland en in waterkracht helpt Luminus bedrijven met hun energietransitie. Enkele jaren geleden besloot Luminus echter om nog een stapje verder te gaan door bedrijven te begeleiden in hun transitie naar een groene mobiliteit.

Producten

Naast zijn expertise wat betreft de levering en productie van groene energie biedt Luminus ook een aantal oplossingen aan voor het opladen van elektrische wagens – thuis, op het werk en onderweg.

Luminus begeleidt vlootverantwoordelijken in hun transitieproces naar elektrische bedrijfsvoertuigen door hen de nodige tools en diensten aan te reiken, zodat alles zorgeloos verloopt. Wat wij het belangrijkste vinden, is dat onze klanten tevreden zijn. Zo hebben we digitale tools ontwikkeld die beantwoorden aan de specifieke noden van vlootbeheerders, om het dagelijkse beheer van hun vloot te faciliteren. Onze laadoplossingen omvatten zowel materiaal als diensten, zoals split billing, energiebeheer en nog veel meer technologieën waarmee u uw vloot en uw laadpalen zorgeloos kunt beheren.

Luminus

Contacten

e-Mobility Sales Manager
André Neugroschl
Senior Manager E-Mobility
Geert Leppens

Artikel gepubliceerd door Luminus