Intro

Q EV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in laadoplossingen voor zowel particulieren als kleine en grote kmo’s.

Wij dragen bij Q EV Solutions kwaliteit, advies én service hoog in het vaandel. In ons team hebben wij zowel grondwerkers, techniekers, als IT programmeurs. Wij hebben ook ons eigen backoffice systeem.

Wij hebben de ervaring en dus ook alle specialisten in huis om uw project van A tot Z te behandelen en uit te voeren. U hoeft zich geen zorgen te maken. Uw project is bij ons in goede handen.

Tijdens Link2fleet vertegenwoordigen wij de fabrikant Gresgying Dit is een Chinese fabrikant die bv. snelladers maakt voor Shell Recharge en BP Pulse.

Deze fabrikant is zowel in AC als DC een belangrijke mondiale speler. Voor de Benelux hebben zij een aparte country manager. Q EV is de preferred partner voor Gresgying in België.

Je kan deze fabrikant en zijn producten ontdekken via onze website https://www.qevsolutions.be/merk/gresgying-dc-en-ac-laders/

 

Producten

Wij kopen al onze producten rechtstreeks aan bij de fabrikanten in binnen en buitenland. Q EV levert verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Op deze manier kunnen we voor alle klanten een aanbieding maken op maat van zijn wensen en budget.

Bij Q EV vindt u AC laders voor particulieren reeds vanaf Euro 500,-.

Ontdek al onze merken op onze website www.qevsolutions.be

Services

Service is voor ons het belangrijkste! Q EV Solutions houdt bewust alles ‘in eigen huis’ om snel te schakelen bij eventuele technische problemen.

Q EV heeft heeft bovendien ons eigen backoffice systeem waardoor we technische storingen snel kunnen opsporen. Zo kunnen wij 85% van alle problemen vanop afstand voor onze klanten oplossen.

De mensen van ons technisch team zijn allemaal degelijk geschoold door de leveranciers zelf . Hierdoor zijn ze technisch goed op de hoogte zijn van de merken die wij verdelen en plaatsen.  Dit is een groot pluspunt voor ons én onze klanten!

 

Q.Ev. Solutions and distributions

Contacten