Gepubliceerd op 9 September 2022 om 08h04
Door Damien Malvetti

Ford Pro™: Met de Pro van Productiviteit

In tijden waarin assets en energie belangrijke kosten vertegenwoordigen voor een onderneming, is het zaak om er optimaal gebruik van te maken. Dat is exact wat het integrale ecosysteem aan Ford Pro™-diensten mogelijk maakt. Grote of kleine vloot, een of meerdere merken, diesel of elektrisch: Ford Pro™ is de one-stop-shop voor wie een optimaal rendement eist en downtime te lijf wil gaan.

De hoeksteen van het Ford Pro™-ecosysteem is connectiviteit. Via de gratis smartphone-app FordPass Pro kunnen kleine bedrijven de status van hun Ford-voertuigen opvolgen. Nood aan meer data? Dat kan via Ford Pro Telematics. Realtime geolokalisatie, resterend rijbereik, stilstand, onderhoudswaarschuwingen: het is goud voor de vlootbeheerder. Je kunt trouwens ook lichte vrachtvoertuigen van andere merken connecteren op dit platform via een plug-inapparaat.

Maar Ford Pro™ is meer. Wist je bijvoorbeeld dat de mobiele werkplaatsen van Ford Pro™ Service 70% van de onderhouden en reparaties ter plaatse kunnen uitvoeren bij de klant? Of dat klanten via Ford Liive proactief gewaarschuwd worden voor defecten of slijtage, en dat de werkplaats van het Transit Centre meteen de nodige onderdelen kan bestellen en een afspraak inplannen om zo de doorlooptijden te verkorten?

Voor elektrische bestelwagens is Ford Pro™ de totaaloplossing waarop u misschien al zo lang wachtte. Specifieke ombouw of inrichting voor de E-Transit, consultancy en installatie van toekomstgerichte oplaadhardware en -software voor depots, ondersteuning voor thuis en openbaar laden: Ford Pro™ heeft alles in huis om de overstap naar emissievrije mobiliteit te faciliteren.

Met de E-Transit en de toekomstige elektrische LCV-modellen is Ford er klaar voor. Dankzij Ford Pro™ kunt u dat ook zijn.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Invoerders & Constructeurs , Voertuigen

Gelijkaardige artikels