Gepubliceerd op 19 October 2021 om 06h33
Door Damien Malvetti

International Car Lease Holding bereikt de kaap van 30.000 voertuigen in België

International Car Lease Holding verzamelt alle leasingmaatschappijen van de Van Mossel Automotive Groep en is een succesvolle aanbieder van autoleasing, verhuur en zorgeloos wagenparkbeheer. De holding wordt in België vertegenwoordigd door de labels J&T Autolease, DirectLease, Westlease en Van Mossel Autolease. Door gestage maar constante groei kon de Belgische holding een nieuwe mijlpaal bereiken. De vloot haalde namelijk recent de 30.000 eenheden, waarmee ICLH haar vooraanstaande positie in de top 10 van de grootste leasemaatschappijen van België nog verstevigt.

De medewerkers in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland bieden hoogwaardige dienstverlening en creatieve autolease oplossingen voor iedereen, ongeacht de grootte van het wagenpark of de bedrijfssector. Dankzij de nauwe banden met de verschillende zusterbedrijven binnen de Van Mossel Automotive Groep kunnen de leaselabels van ICLH steeds op zoek naar voordelige oplossingen voor hun klanten.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels