Gepubliceerd op 24 October 2022 om 12h33
Door Jeroen Evens

Wacht niet langer op uw Audi dankzij Bridge lease

Bent u op zoek naar nieuwe wagens en geïnteresseerd in duurzamere mobiliteit? Audi lanceerde zonet een nieuwe leaseformule die fleet managers een uitstekende oplossing biedt voor de toegenomen levertijden.

Als fleet manager is het momenteel een uitdaging om uw vloot te vernieuwen door het wereldwijde tekort aan halfgeleiders. Om u te helpen en tegelijkertijd aan de behoeften van uw medewerkers te voldoen, denkt Audi voortdurend aan nieuwe oplossingen.

“Ook in uitdagende marktomstandigheden wil Audi zich engageren om premium oplossingen te blijven bieden aan haar klanten.” – Philip Copmans, Fleet Manager Audi

 

Met succes: in samenwerking met zijn partner Volkswagen D’Ieteren Finance creëerde het merk met de vier ringen zojuist een nieuwe oplossing, de Bridge lease. En aangezien de elektrische transitie bij bedrijven volop bezig is, kunt u hiervan genieten op een selectie van 100% elektrische of plug-in hybride modellen:

 • Audi Q4 (Sportback) e-tron
 • Audi Q5 (Sportback) TFSI e
 • Audi A6 (Avant) TFSI e
 • Audi A7 Sportback TFSI e
 • Audi Q7 TFSI e
 • Audi Q8 TFSI e
 • Audi A8 (L) TFSI e

 

De Bridge lease: twee nieuwe wagens voor de prijs van één

Bestelt u nu een Audi via de Bridge lease, dan kan u te kiezen voor een contract van vier tot zeven jaar. Is uw gewenste 100% elektrische of plug-in hybride model niet direct leverbaar? Geen probleem: Audi stelt u onmiddellijk een nieuwe voorlopige wagen van dezelfde categorie ter beschikking, die na maximaal 24 maanden wordt teruggenomen en vervangen door uw oorspronkelijk bestelde Audi gedurende de voorziene termijn.

Concreet krijgt u dus de mogelijkheid om met een nieuwe Audi te rijden met dezelfde kwaliteiten (design, sportiviteit, ruimte, veelzijdigheid, enz.) en dezelfde opties als uw geëlektrificeerde Audi. En dit zonder extra kosten.

Een win-win voor de fleet manager en de werknemer

De voordelen van deze nieuwe financieringsformule zijn talrijk:

 • Het lopende huurcontract moet niet verlengd worden.
 • Een ​​alternatieve en vaak dure kortetermijnmobiliteitsoplossing is niet nodig.
 • Audi biedt een “Alles-in-één” oplossing: meerdere huurcontracten creëren is niet nodig.
 • De vaste huurprijs is gegarandeerd voor de duur van het Bridge lease-contract.
 • De werknemer mag met twee nieuwe wagens rijden gedurende zijn huurcontract.

 

Overtuigd van de voordelen van een Bridge lease-financiering? Vraag uw Audi verdeler om advies en geniet van de voordelen van deze oplossing.

Jeroen Evens

Jeroen Evens, redacteur van dit artikel

Jeroen Evens is opgeleid in de Communicatiewetenschappen (KULeuven) en is een enthousiaste volger van alles wat met mobiliteit en bedrijfswagens te maken heeft. Als freelance journalist gespecialiseerd in de fleetsector houdt hij al drie jaar lang de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen in onze sector.
Dit artikel gaat over: Invoerders & Constructeurs , Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels