Gepubliceerd op 3 March 2020 om 08h47
Door Damien Malvetti

Activiteiten Garage Serneels Aarschot (Peugeot) en Panken Leuven (Citroën) overgenomen door Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft een overeenkomst bereikt over de overdracht van de activiteiten van Garage Panken Leuven en Garage Serneels Aarschot aan Van Mossel. Met deze overnames wil Van Mossel Automotive Groep haar groeiambities verderzetten op de Belgische markt.

Strategische aanvulling in België
De overname van beide partijen past volledig binnen de aanvulling van het strategisch kader binnen het PSA-netwerk. Met de overname neemt Van Mossel Automotive Groep ook het personeel over dat er werkzaam is. De medewerkers van Garage Serneels Aarschot verhuizen naar een nieuwe locatie. Vanaf 2 maart gaan zij verder in de vestiging aan de Betekomsesteenweg 114 te Aarschot, waar Van Mossel reeds Citroën en Kia verdeelt en nu ook Peugeot. De medewerkers van Garage Panken blijven op de huidige locatie te Leuven.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels