Gepubliceerd op 13 January 2021 om 08h55
Door Damien Malvetti

Activiteiten Opel Garage Vervloet te Lier overgenomen door Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, lijft Opel Garage Vervloet uit Duffel in. Vanaf heden gaan zij als Van Mossel Vervloet door het leven en verhuist de garage met alle medewerkers naar de reeds bestaande Van Mossel Opel vestiging in de Marnixdreef 2 te Lier. Van Mossel heeft naast deze vestiging nog 3 Opel vestigingen in de regio Antwerpen – Mechelen en 1 in Limburg.

Veilige toekomst
Opel garage Vervloet werd in 1985 opgericht door Paul Vervloet en kent reeds een lange geschiedenis in Duffel. Zowel garage Vervloet als Van Mossel hebben veel passie voor het merk. Bovendien dragen ze beiden kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel. Paul Vervloet vertelt: “ We merkten dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Na een intensief verkenningstraject zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Van Mossel Automotive Groep.” Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die Paul Vervloet heeft gemaakt en vanaf vandaag verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten op de nieuwe, grotere locatie in Lier. En uiteraard krijgen de klanten nog steeds de persoonlijke aandacht en service zoals ze het gewend waren.”

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels