Gepubliceerd op 3 May 2022 om 09h40
Door Damien Malvetti

Andy Renders is de nieuwe Netwerk- & Fleetmanager bij Axial Belgium

Andy Renders is sinds midden april de nieuwe Netwerk- & Fleetmanager voor Nederlandstalig België bij Axial Belgium. Andy rapporteert aan Philippe Bovijn, General Manager, en zal in zijn functie de activiteiten van het Axial-netwerk verder ontwikkelen en de sterke groei van de activiteiten mee begeleiden.

Andy Renders (40 jaar) kan terugblikken op verschillende jaren ervaring binnen de Automotive & de carrosserie-wereld.  Na een succesvolle naverkoop-ervaring in een merkgarage bouwde Andy zijn expertise verder uit binnen een gereputeerde carrosserie in Drogenbos om vervolgens zijn ervaring als vestigingsmanager binnen Smart Car Repair te vervolledigen.   Voortaan is hij de nieuwe sleutelfiguur tussen Axial Belgium, het Nederlandstalig netwerk en een portefeuille van nationale Fleetklanten.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels