Gepubliceerd op 20 January 2020 om 14h21
Door Damien Malvetti

BMW Louyet voorziet Circus – Wanty Gobert – Tormans voor twee seizoenen van wagens

Het Belgische Circus-Wanty Gobert-Tormans kan op een nieuwe partner voor zijn nieuwe wagenpark rekenen. De Groep BMW Louyet zal het team voor de volgende twee seizoenen met wagens voorzien. De sleutels van de wagens werden symbolisch door Laurent Louyet, gedelegeerd bestuurder van de Groep Louyet, aan de ploegleiding overhandigd in het kader van de ploegvoorstelling in Alfas del Pi (Spanje). De sportdirecteurs van Circus-Wanty Gobert – Tormans zullen de wedstrijden in vijf BMW Serie 3 Touring volgen, terwijl de paramedische staff vier BMW X2 wagens ter beschikking heeft.

|||||
||||| © ALFAZ DEL PI

De Groep Louyet is een familiebedrijf dat reeds langer dan een halve eeuw zijn klanten dient. Een trouwe partner van BMW, maar vooral van zijn klanten. Belangrijke waarden zijn ernst, betrouwbaarheid en nabijheid, dankzij zijn zes locaties in Charleroi, La Louvière, Sambreville, Marcinelle, Doornik en Sint-Pieters Leeuw. Hun succes is afkomstig van de kwaliteit van de omgeving waarin de medewerkers hun job uitvoeren, uitgerust met de laatste nieuwe technologieën, maar eveneens van het respect voor de waarden van BMW. U zult steeds in de beste omstandigheden ontvangen worden. L. Louyet. Betrouwbaarheid heeft een naam. Laurent Louyet.

Laurent Louyet (Gedelegeerd Bestuurder Groep BMW Louyet) :

« Sinds lange tijd waren we op zoek naar een nationaal project binnen de sport dat onze dealers in Wallonië en in Vlaanderen kon verbinden om klanten en partners samen te brengen. Mijn interesse voor het wielrennen is groot, omdat onze groep zestig jaar geleden door mijn grootvader, Léon Louyet, opgericht werd, nadat hij zijn wielercarrière met onder andere twee ritten in de Ronde van Frankrijk op zijn palmares beëindigde. De cirkel is rond! Ik geloof enorm in de dynamiek van de Want You Club! We kennen al enkele leden van deze business club van Circus – Wanty Gobert – Tormans met wie we onze banden zullen versterken, maar we kijken eveneens uit naar het leggen van nieuwe contacten. »

Jean-François Bourlart (Algemeen Manager Circus-Wanty Gobert-Tormans) :

« Ondanks dat we een wielerploeg zijn, zijn onze wagens eveneens een essentieel element in onze werking. Het hele jaar lang rijden we met onze wagens Europa rond om onze renners zowel tijdens competities als op training zo goed mogelijk te omkaderen. We zijn zeer fier om te kunnen rekenen op de steun van een sterke partner zoals Groep Louyet. Net als ons is Groep Louyet aanwezig over heel België. De nieuwe BMW Serie 3 Touring en BMW X2 zijn robuste wagens en zeer geschikt om wielerwedstrijden te volgen. »

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels