Gepubliceerd op 16 February 2022 om 09h54
Door Tony De Mesel

Cercle Brugge neemt 30 SEAT Arona’s in ontvangst

Cercle Brugge, dat tiende staat in de Jupiler Pro League, neemt gespreid over de maand februari 30 nieuwe Arona’s in dienst. De garage Raes uit Oostkamp staat in voor de levering en het onderhoud van de SEAT’s.

||
|| © ||

Brugge is een ware voetbalstad met twee clubs die in de Jupiler Pro League spelen. Eén daarvan is Cercle Brugge, een club met een rijke geschiedenis. De oprichting dateert van 1899 en in 1911 behaalde Cercle Brugge voor het eerst de landstitel. Momenteel staat Cercle Brugge tiende in de Jupiler Pro League. Eén van de grote verdiensten van Cercle is dat het jonge lokale spelers een kans geeft om zich waar te maken. Jong talent aantrekken en laten doorgroeien is ongetwijfeld het credo en dat wekt meteen sympathie op.

Links: Thibo Somers (speler); Midden: Sven Vandendriessche (team manager);

Rechts: Melanie De Ruytter (Garage Raes Oostkamp).

 

Garage Raes

Bij Cercle Brugge hebben ze beslist om een vloot van 30 Seat Arona’s in dienst te nemen. De auto’s zijn grotendeels bedoeld voor de spelers. De levering gebeurt gespreid over de maand februari.

‘We hadden de 30 Arona’s liever in één keer afgeleverd maar we wilden geen risico’s nemen in verband met Covid’, zo verduidelijkt Bart Diericx, Brand Manager bij Garage Raes.

Bij Cercle Brugge zijn ze blijkbaar tevreden over SEAT en de garage Raes. Daarvoor hadden ze al SEAT Leons in dienst. De garage Raes begon zijn activiteiten in 1975 als een bescheiden garage in Moerkerke. Momenteel telt het familiebedrijf vier vestigingen: twee in Oostende, één in Brugge en één in Oostkamp.

Arona

De Arona is een compacte en wendbare SUV. Bij Cercle Brugge viel de keuze op de Move!-uitrusting met onder meer led-lichten, geïntegreerde navigatie, airco, een licht- en regensensor en donker getinte ruiten vanaf de B-dakstijl. Als extraatje krijgt elke auto een gepersonaliseerd naamkaartje, wat op zijn minst een leuke attentie kan genoemd worden. Onder de motorkap steekt een 1,0-liter benzine (110 pk) die gekoppeld is aan DSG-versnellingsbak. De 30 Arona’s zijn geleased. Bij de persoonlijke overhandiging is telkens de team manager Sven Vandendriessche aanwezig.

Tony De Mesel

Tony De Mesel, redacteur van dit artikel

Dit artikel gaat over: News , Dealers , Voertuigen , Mobiliteit

Gelijkaardige artikels