Gepubliceerd op 17 March 2020 om 14h27
Door Damien Malvetti

COVID-19: PSA sluit alle Europese autofabrieken

Als gevolg van de versnelling die de afgelopen dagen is waargenomen van ernstige COVID-19 gevallen in de buurt van bepaalde productielocaties, hiaten in de supply chain van grote leveranciers en de plotselinge achteruitgang van de automarkten, heeft de voorzitter van de Raad van Bestuur samen met de leden van de crisiseenheid het principebesluit genomen voor de sluiting van de productielocaties voor voertuigen, tot tenminste 27 maart.

  • Vanaf 16 maart: Mulhouse (Frankrijk), Madrid (Spanje)
  • Vanaf 17 maart: Poissy, Rennes, Sochaux (Frankrijk), Zaragoza (Spanje), Eisenach, Rüsselsheim (Duitsland), Ellesmere Port (Verenigd Koninkrijk), Gliwice (Polen)
  • Vanaf 18 maart: Hordain (Frankrijk), Vigo (Spanje), Mangualde (Portugal)
  • Vanaf 19 maart: Luton (Verenigd Koninkrijk), Trnava (Slowakije)

De teams voor het beheer van de site zullen ter plaatse de voorwaarden van de sluitingen van de site implementeren, die met de sociale partners zullen worden gecoördineerd.

Intussen herhaalt de Groep dat de naleving van de barrièremaatregelen, die verder gaan dan de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten in zijn vestigingen, de beste bescherming is om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Invoerders & Constructeurs , Voertuigen

Gelijkaardige artikels