Gepubliceerd op 6 October 2020 om 06h44
Door Damien Malvetti

Cyclis helpt u bij integratie van uw fietsplan

Gezonde en gelukkige werknemers die zorgeloos genieten van hun droomfiets? Dat kan via een fietsleaseplan van Cyclis. Je werknemer ruilt gedurende drie jaar een stukje brutoloon in voor een bedrijfsfiets inclusief ontzorgende diensten.

|
| © |

Met ruim 13.000 leasefietsen is Cyclis een van de grootste leasemaatschappijen in België. Daisy Romih, sales-en marketingmanager: “We bieden een ontzorgend fietsplan aan voor bedrijven en medewerkers. Complete ondersteuning staat centraal, waarbij we 24/7 bereikbaar zijn voor onze klanten.”

Voordelen werknemer

Cyclis heeft een uitgebreid netwerk van zo’n duizend fietswinkels verspreid over heel België. “Dankzij deze samenwerking zijn we niet gebonden aan een type fiets, model of merk. De werknemer kan bij elke lokale fietswinkel in zijn buurt terecht om een fiets te kiezen met bijbehorende accessoires, zegt Daisy.” Hij leaset niet enkel een fiets, maar geniet van een all-in pakket met een onderhoudsbudget op maat, een omniumverzekering en pechbijstand. Aan het einde van de leaseperiode kan de werknemer de fiets overnemen zonder diensten of kosteloos inleveren. In beide gevallen kan hij een nieuwe fiets leasen.

Voordelen werkgever

Uiteraard zijn er ook voordelen voor de werkgever. Je aansluiten bij Cyclis kost je helemaal niets. De leasemaatschappij helpt je bij de implementatie van een fietsplan en ondersteunt je waar nodig. Indien gewenst, komt Cyclis je werknemers toespreken in samenwerking met een lokale fietshandelaar en enkele testfietsen. Bovendien blijft alles kostenneutraal omdat je de leasekost recupereert via het brutoloon. Daarenboven bind je deze werknemers voor drie jaar aan je organisatie. En het grootste pluspunt: fietsen is goed voor het milieu en de gezondheid van je werknemers!

Contactgegevens:

Cyclis Bike Lease

Hendrik Van Veldekesingel 39A bus 1.02, 3500 Hasselt

Info@cyclis.be

+32 11 730 115

Facebook.com/cyclisbikelease

www.cyclis.be

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Fietsen (huur) , Mobiliteit

Gelijkaardige artikels