Gepubliceerd op 14 July 2021 om 14h23
Door Damien Malvetti

De Jennes fleet-afdeling breidt uit

Garage Jennes heeft zijn fleetteam uitgebreid met twee nieuwe medewerkers: Koen Corbeel en Dylan Troukens. Ze komen Tom Coeck en Jill Vande Wynckel versterken in hun steeds omvangrijkere activiteiten.

Een overzicht van het team:

Koen Corbeel:

Als Group Fleet Manager binnen het JENNES fleet team volg ik samen met mijn collega’s onze klanten op, zoek ik naar opportuniteiten om uw vloot te optimaliseren (praktisch en fiscaal), organiseer ik samen met het team en marketing fleetevents met als doel te informeren, de prospect nieuwe inzichten en mogelijkheden te bieden en in de gekende JENNES stijl te ontzorgen.

 

Tom Coeck:

Fleetmanager Key Account, verantwoordelijk voor alle grotere klanten (vloot vanaf 40 wagens), advies bij opstellen Carpolicy in de transitie naar elektrische vloot, bespreking fleetvoorwaarden en Service Level Agreement voor de 5 merken van de Volkswagen Groep.

 

Dylan Troukens:

Als Small Fleet Manager binnen onze groep Jennes, is het mijn ambitie om u en uw bedrijf zo goed mogelijk verder te helpen voor alles m.b.t. het wagenpark.

Dit kan gaan van onderlinge afspraken (SLA), fleet kortingen, opmaak TCO, fiscaliteit, elektrische oplossingen tot volledige begeleiding naar een nieuwe Carlist.

 

Jill Vande Wynckel:

Assistant Fleet Manager binnen het Jennes Fleet team.

Verantwoordelijk voor de administratieve bespreking en opvolging van de fleetovereenkomsten en de verwerking van zowel alle aanvragen aan fleet@jennes.be alsook de telefonische contacten.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels