Gepubliceerd op 29 January 2021 om 12h48
Door Damien Malvetti

Emmanuel t’Kint, nieuwe Head of Sales bij Kia Belux

Na 3 jaar aan het hoofd van de Sales afdeling van Iveco Belux gaat Emmanuel t’Kint een nieuwe uitdaging aan bij Kia Belux, waar hij sinds 4 januari 2021 de functie bekleedt van Head of Sales.

Emmanuel t’Kint: “De autowereld staat voor zeer grote veranderingen en ik wil daar vanaf de eerste rij actief deel van uitmaken en dit bij een merk met een sterke focus op klanttevredenheid, kwaliteit en met een ‘future proof’ geëlektrificeerde voertuigen gamma.

Mijn nieuwe werkgever, KIa Motors, is klaar om hun zeer ambitieuze wereldwijde strategie met betrekking tot digitalisering, elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden uit te rollen om een mobiliteitsdienstverlener te worden rond een marktleidend geëlektrificeerd product gamma. Ik ben verheugd om deel uit te maken van deze ‘Game Changer’ cultuur.

Ik zie er als Head of Sales Kia Motors Belux met veel enthousiasme naar uit om deel uit te maken van deze ware ‘Game Changer’. Ik zal samen met mijn team verantwoordelijk zijn voor Fleet Sales, Retail Sales, Commercial Planning, Logistics & BI.” 

Emmanuel t’Kint heeft 20 jaar Sales & Marketingervaring in de automobielsector en was voor zijn passage bij Iveco actief bij D’Ieteren en PSA.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels