Gepubliceerd op 6 May 2021 om 16h37
Door Damien Malvetti

EV-quip innoveert met zijn mobiele laadkabel voor elektrische auto’s

EV-quip presenteert een innovatie op het gebied van opladen: een nieuwe mobiele kabel. Wilt u overal en altijd kunnen opladen? Met de NRGkick kunt u dat doen, want hij is volledig draagbaar.

||
|| © ||

 Veilig; de NRGkick biedt op alle vlakken superieure beveilingsfeatures die er actief voor zorgen dat oververhitting, overspanning, overbelasting, … dingen uit het verleden worden. Heeft u een oud stopcontact dat incorrect aangesloten werd? De NRGkick laat je dit onmiddellijk weten! 

Intelligent; de NRGkick is een communicatieprofessional dankzij zijn bluetooth- en wifiverbinding. Daarnaast is er een alternatieve versie die naast bluetooth en wifi ook uitgerust zijn met GSP/GPS verbinding door de geïntegreerde SIM. Deze toevoegingen maken het mogelijk om via OCPP technologie perfect te registreren waar, hoe lang en hoe vaak er geladen wordt. Deze functie is een must have voor elke fleetmanager, vrije beroeper of zelfstandige – kosten kunnen exact uitgelezen worden dankzij de nieuwe, geijkte meter. Updates worden Over The Air (OTA) uitgerold waardoor de NRGkick laadkabel future-proof is! En voor we het vergeten; de gratis app is helemaal heruitgevonden en nog slimmer! 

Innovatief; bediening van de NRGkick geschiedt via touch aanraking, de unit is waterbestendig waardoor hij zowel bij regen, sneeuw en zonneschijn zonder problemen buitenshuis kan laden. Via pushmeldingen stuurt de laadkabel berichten of waarschuwingen naar de smartphone van de gebruiker om deze op de hoogte te houden. 

Aansluiten kan altijd en overal, via een 5polige stekker, 3polige stekker of de standaard 230V huis & tuin “Schuko” adapters. Later dit jaar zal er ook een Type 2 adapter in onze webshop verschijnen die het mogelijk maakt om op publieke laadpalen te laden met de NRGkick. 

Ook fotovoltaïsch laden (laden via je zonnepanelen), wagenparkbeheer (extra tools voor fleetmanagers/ vrije beroepers/ zaakvoerders) en uitgebreid laadbeheer zijn functies die later dit jaar uitgerold worden. 

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Brandstof- en energiebeheer

Gelijkaardige artikels