Intro

De uitdagingen voor mobiliteit nemen elke dag toe. Bij Alphabet gaan we op zoek naar de juiste oplossingen voor zowel uw medewerkers als uw bedrijf. Wij zijn immers overtuigd dat een goede mobiliteitservaring bijdraagt aan het algemeen welzijn.

Snelheid en flexibiliteit zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Met dit in gedachten onderzoeken we de laatste nieuwe mobiliteitstrends en ontwikkelen we – samen met u – producten die perfect beantwoorden aan uw specifieke behoeften. We minimaliseren complexiteit en maximaliseren flexibiliteit.

Als toonaangevend leverancier voor Business Mobility in Europa ontwerpen we zakelijke mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan louter wagenparkbeheer en het leveren van bedrijfsvoertuigen. In België beheert Alphabet vandaag meer dan 55.000 voertuigen, goed voor een plaats in de top 4 van de sector.

Onze grootste ambitie? Uw partner zijn voor al uw mobiliteitsnoden.

Producten

We verzorgen al uw mobiliteitsoplossingen, steeds op maat van de wensen van uw medewerker, gaande van een mobiliteitskaart voor het openbaar vervoer, een wagen voor een korte termijn (Alphabet Rent) of een full service leasewagen voor 5 jaar.

Alphabet Belgium Long Term Rental

Contacten

Managing Director
Erik Swerts
Director Sales & Marketing
Bart Cornu
Director Finance
Louis Hutzezon
Director Operations
Kris Holvoet
Risk Director
Ludwig Devadder

Artikel gepubliceerd door Alphabet Belgium Long Term Rental