Intro

KBC Autolease is gepassioneerd door duurzame mobiliteit. Als toonaangevende speler op de Belgische autoleasemarkt zetten we daarom volop in op een future-proof mobiliteitsbeheer. En dat is vandaag meer dan ooit multimobiel. (Bedrijfs)wagen, fiets, bus, trein en andere vervoersmodi. We bieden bedrijven een veelheid aan oplossingen waarmee ze hun mobiliteitsbeheer efficiënt en flexibel kunnen invullen, in functie van de behoefte van elke medewerker.

 

Producten

Pionier in multimobiliteit
Steeds meer mensen kiezen bewust voor hun vervoermiddel. Als pionier in multimobiliteit helpt KBC Autolease ondernemingen hierop in te spelen. Met een vloot van ruim 50 000 wagens zijn we een vooraanstaande speler op de Belgische autoleasemarkt. We helpen hun klanten bij de vergroening van hun wagenpark en bieden ook alternatieven voor de auto. Zo is KBC Autolease met meer dan 25 000 leasefietsen uitgegroeid tot dé referentie inzake fietsleasing. Via Olympus Mobility bieden ze klanten de mogelijkheid om openbaar vervoer en deelsystemen te integreren in het mobiliteitsaanbod voor hun werknemers.

 

Benieuwd hoe we jouw toekomst zien? Ontdek ons multimobiel aanbod op www.kbc.be/autolease/multimobiliteit.

Services

KBC Autolease zet ook sterk in op digitalisering.

Via KBC MoveSmart bieden we klanten een online tool waarmee ze hun multimodaal aanbod makkelijk beheren. Je simuleert eenvoudig je offertes en bestelt via een digitaal bestelproces met e-signing. Uniek is dat gebruikers via de award-winning KBC Mobile-app hun bestelling kunnen opvolgen, een afspraak maken bij de dealer, hulp inroepen in geval van pech, ….

 

Je leest er alles over via www.kbc.be/movesmart.

KBC Autolease

Prof. R. Van Overstraetenplein
3000 Leuven
autolease@kbcautolease.be
+32(0)16 88 16 00
http://www.kbc.be/autolease

Contacten

Directeur Sales Support Services
Heidi Heylens
CEO
Wannes Vermost
Directeur Sales
Kurt Beckers
Director Business and Product Development
Tom Vlaminck

Artikel gepubliceerd door KBC Autolease