Gepubliceerd op 8 September 2022 om 10h06
Door Damien Malvetti

Stem voor de populairste leasemaatschappij

Op 18 oktober zet link2fleet de ‘best practices’ in de fleet & mobility sector in de kijker tijdens de link2fleet awards 2022. Ook de leveranciers worden niet vergeten, want op dezelfde avond wordt een start-up challenge gehouden, terwijl internetgebruikers de kans krijgen om te stemmen voor de populairste leasemaatschappij.

Na de overwinning van Alphabet in 2019 en die van KBC Autolease in 2021 strijden dit jaar drie bedrijven om de titel van meest gewaardeerde leasemaatschappij. De prijs ‘most appreciated lease company of the year’ bekroont de leasemaatschappij die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden. De prijs is een erkenning voor de leasemaatschappij die in de afgelopen 12 maanden erkenning heeft gekregen voor haar service, professionalisme en innovatie.

Voor het eerst biedt link2fleet fleet managers ook de mogelijkheid om bij te dragen aan de verkiezing van de ‘most appreciated lease company of the year’!

Steun de leasemaatschappij van uw keuze door het online evaluatieformulier in te vullen en ontdek de winnaar op het link2fleet forum & awards!

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Langetermijnverhuur

Gelijkaardige artikels