Intro

Via zijn communicatieplatform “print – digital – event” biedt link2fleet beslissingsnemers de informatie en tools die ze nodig hebben om hun wagenpark en de mobiliteit van hun werknemers te beheren.

Steunend op een netwerk van experts en een team van gespecialiseerde medewerkers streeft link2fleet er voortdurend naar om beslissingsnemers te helpen hun aanpak te optimaliseren en de uitdagingen op het gebied van mobiliteit, elektrificatie, tevredenheid van de bestuurders en kostenbeheersing aan te gaan.

De synergieën met Smart Profile, de referentiedatabase voor vloten in Belux, geven link2fleet een unieke impact op een gemeenschap van meer dan 40.000 beslissers en influencers.  Dit garandeert een unieke ROI voor bedrijven die deze doelgroep met een zeer grote koopkracht willen aanspreken.

Het door link2fleet ontwikkelde platform stelt elke speler in staat om een campagne te ontwikkelen die past bij zijn doelstellingen en middelen, gebaseerd op 4 hefbomen:

  • Digitale marketing (website, e-nieuwsbrieven en sociale media)
  • Evenementen met hoge toegevoegde waarde (testritten, webinars, trainingen, awards)
  • Magazine, e-magazine en experts guide
  • Gekwalificeerde database (Smart Profile)

Producten

Services

Het communicatieplatform van link2fleet, in combinatie met de database van Smart Profile, maakt een aanpak op maat mogelijk voor elke speler.

De teams van “communicatiespecialisten” en “databasespecialisten” werken met elke partner samen om een actieplan te ontwikkelen dat is afgestemd op hun behoeften.  Of het nu gaat om marktintelligentie, merkbekendheid of leadgeneratie, elke partner vindt de oplossingen die hij nodig heeft in het MediaPack van link2fleet.

link2fleet

Contacten

Editorial Director
Damien Malvetti
Editorial Manager
Jeroen Evens
Editorial Manager
Kevin Kersemans
Event Manager
Annick Nemetz
Administration
Claudia Lilien
Sales Manager
Bram Scheers
Communication Specialist
Sigrid Nauwelaerts

Tools gepubliceerd door link2fleet

Artikel gepubliceerd door link2fleet