Intro

Fleet management voor grote bedrijven

TraXall Belgium helpt grote bedrijven bij hun mobiliteitsbehoeften waarbij we niet het vervoermiddel centraal stellen maar de medewerker. De relatie met alle bestuurders en de verschillende betrokken partners is in de professionele handen van onze fleet operators. We vereenvoudigen ook complexe processen rond het beheer van het wagenpark via onze gebruiksvriendelijke automatiseringstools. Een toegewijde Strategic Account Manager kent jouw onderneming door en door en denkt mee.

 

Advies voor alle ondernemingen

Daarnaast ondersteunen wij ook minder grote ondernemingen die behoefte hebben aan advies over vlootbeheer, een car policy of de transitie naar een elektrische vloot en helpen we op projectbasis bij de implementatie ervan. Met TraXall Consulting Services kan je rekenen op jarenlange ervaring waarbij we de uitdagingen van jouw onderneming aftoetsen aan wat werkt en leeft in de markt.

 

Cijfers waar we trots op zijn

TraXall Belgium bestaat 15 jaar. Ons team van experten beheert meer dan 23.000 bedrijfswagens in full fleet management en dat bij grote corporate ondernemingen met klinkende namen.

 

Een “local management, global view” aanpak

Als onderdeel van TraXall International bieden wij ook Europese oplossingen voor jouw onderneming. Wij werken een voorstel op maat uit dat perfect aansluit bij jouw internationale noden die rekening houden met lokale eigenheden.

 

Bezoek onze website

 

Producten

De tools van TraXall Belgium werden ontwikkeld om de belangrijkste processen op het vlak van fleet management te automatiseren en te vereenvoudigen. Dit is een greep uit onze handige tools.

TraX-IT is ons uniek overkoepelend fleet management systeem dat we gebruiken voor het operationele beheer van je wagenpark. Daarnaast worden de gegevens van je wagenpark en andere mobiliteitsaspecten geconsolideerd en automatisch gerapporteerd.

Via onze in-house Car Configurator stellen jouw medewerkers hun nieuwe bedrijfswagen samen op basis van de car policy van jouw onderneming. Dit gebeurt aan de hand van vaste wagenlijsten en/of vrije keuze op basis van TCO (Total Cost of Ownership).

Dankzij onze Driver Portal hebben alle bestuurders rechtstreeks toegang tot alle informatie die ze nodig hebben voor het gebruik van hun bedrijfswagen.

Welke poolwagens staan momenteel ter beschikking van jouw medewerkers? Hoe zien deze wagens eruit? Foto’s en alle details zoals kleur, opties, kilometerstand zijn terug te vinden in onze Pool Car Showroom.

 

Ontdek deze en nog andere tools op onze website die wij ontwikkelden om de belangrijkste processen op het vlak van fleet management te automatiseren en te vereenvoudigen.

Services

Een team van experten ten dienste van alle bestuurders

TraXall Belgium is een onafhankelijke partij die jouw bedrijf volledig ondersteunt bij het beheer van jouw wagenpark.  Van de bestelling van de bedrijfswagen tot de inlevering van de wagen bij het einde van het leasingcontract.

 

Alles om de processen van jouw onderneming eenvoudiger te maken

Bij het beheer van jouw bedrijfsvloot komt heel wat administratie kijken. Ons team van Invoice operators en Cost Control specialisten integreren, verwerken en consolideren de leveranciersfacturen van onze klanten. Alle informatie wordt op een efficiënte manier aangeleverd om gemakkelijk te verwerken.

 

Klaar voor de toekomst

Als klant van TraXall Belgium krijg je een vertrouwenspersoon toegewezen. De Strategic Account Manager kent je onderneming door en door en denkt mee. Je ontvangt in heldere taal een stand van zaken van jouw vloot met concrete acties die jouw bedrijf kan nemen om de juiste koers te behouden.

 

Navigeer moeiteloos door veranderingen

TraXall Consulting Services adviseert alle ondernemingen die voor een belangrijke uitdaging staan. De herziening van de car policy, de transitie naar een elektrische vloot, aanpassingen maken nav veranderende fiscaliteit, budgetten optimaliseren, de juiste leveranciers selecteren voor laadpalen en laadpassen of je poolwagens efficiënter beheren. Dit zijn enkele voorbeelden van afgebakende projecten waar je bij TraXall Consulting Services terecht kan.

 

Check onze business cases.

TraXall Belgium

Zandvoortstraat
2800 Mechelen
info@traxall.be
+32 15 40 43 00
http://www.traxall.be

Contacten

Managing Director
Leomont Wouda
Head of Account Management
Kurt Martens
Consulting & Project Manager
Bart Van Elsacker

Artikel gepubliceerd door TraXall Belgium