Gepubliceerd op 11 October 2022 om 06h18
Door Damien Malvetti
Experten gelinkt :

TraXall Belgium breidt aanbod uit met consulting

Voor veel ondernemingen is de transitie naar een duurzame vloot een complexe oefening. De verschillende brandstoftypes en aandrijflijnen en de snel veranderende fiscaliteit zorgen ervoor dat de vlootsector in volle transitie is. Dat maakt het voor bedrijven niet altijd gemakkelijk om de juiste keuzes te maken.

Daarom biedt TraXall Belgium, marktleider in strategisch en operationeel vlootbeheer voor grote ondernemingen, vanaf nu consulting aan voor bedrijven die hun vloot nog zelf beheren. Zij kunnen voortaan terecht bij TraXall Belgium met hun vragen over onder andere de transitie naar een elektrische vloot, car policy herzieningen, TCO-budgetten en advies over de keuze van leveranciers.

 

Bart Van Elsacker, nieuwe Consulting & Project Manager bij TraXall Belgium

Met trots kondigt TraXall Belgium de komst van Bart Van Elsacker aan. Hij zal onder andere dit nieuwe consulting aanbod in de markt zetten. Bestaande klanten van TraXall zullen nu kunnen rekenen op zijn expertise en advies om specifieke projecten aan te pakken.

“Met meer dan 20 jaar ervaring in de fleet management sector als project en implementatie manager, is hij de geknipte persoon.”, zegt Leomont Wouda, Managing Director bij TraXall Belgium. “We zijn heel blij om Bart te verwelkomen in onze groeiende TraXall-familie. Zijn kennis van de markt en zijn doorzettingsvermogen, maken van hem de ideale collega om dit verhaal vorm te geven.”, gaat Leomont verder.

Bart Van Elsacker: “Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met mijn nieuwe collega’s en ondernemingen te helpen om stappen vooruit te zetten op vlak van bijvoorbeeld vlootbeheer, TCO policy en elektrificatie. Dat TraXall Belgium deze consultancy dienst nu ook aanbiedt voor organisaties die hun vloot nog zelf in handen hebben, benadrukt het belang van haar missie om zo veel mogelijk bedrijven te helpen met deze vraagstukken. En net die anticiperende manier van denken, spreekt me enorm aan. TraXall Belgium is een bedrijf met een hecht team van enthousiaste professionals die zich elke dag inzetten voor de klanten maar ook voor elkaar.”

Bart zal daarnaast ook verantwoordelijk zijn voor de implementatie projecten van nieuwe klanten en hij zal intern kijken hoe de processen en werkwijzen binnen TraXall Belgium geoptimaliseerd kunnen worden.

Leomont Wouda: “Uit naam van alle TraXall medewerkers wens ik Bart van harte welkom en heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging.”

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Consultancy & Fleet Management
Experten gelinkt :

Gelijkaardige artikels