Gepubliceerd op 18 October 2022 om 17h23
Door Damien Malvetti

Fleet Dealer of the Year 2022: dit zijn de winnaars per regio

Met deze verkiezing hebben wij ervoor gekozen de best presterende dealers in de fleet-sector te belonen via een objectieve evaluatie op basis van de beoordelingen van de fleet-klanten zelf. Hier zijn de winnaars uit elke regio.

De fleetklanten van elke deelnemende concessiehouder werden uitgenodigd om hun evaluatie te geven op basis van 15 essentiële B2B-criteria (onthaal in de concessie, aangeboden mobiliteitsoplossingen, aanbod van producten en diensten, competentie van het fleetteam, enzovoort). Een deelname was pas geldig zodra minstens 15 antwoorden per concessie waren binnengelopen.

 

Vlaanderen – Bariseau Mottrie

Bariseau Mottrie is een erkend Opel-dealer met vestigingen in Roeselare, Ieper, Kortrijk en Waregem. Ze bouwen een langdurige relatie op met al hun klanten en bieden een antwoord op hun mobiliteitsbehoeften op elk moment van hun leven. De groep heeft onlangs een Nissan-garage in Kortrijk aan zijn aanbod toegevoegd.

 

BRUSSEL – D&O Mobility Group

D&O Mobility Group werd opgericht in 2018. Het is een fusie van Ollivier Group, Automotive Group, Group Duran en Automotive Group Duran. Samen hebben zij hun krachten gebundeld om voorbereid te zijn op de huidige en toekomstige uitdagingen van een merkdistributeur.

Elke groep behoudt haar huidige familiale karakter, maar kan zich tegelijkertijd sterker profileren. Dit alles met het doel aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen en dezelfde kwaliteit van dienstverlening te garanderen.

D&O Mobility Group vertegenwoordigt momenteel 3 merken (Peugeot, Citroën en DS) in 10 garages in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook in Vlaams- en Waals-Brabant (een volledige lijst vindt u op onze website).

 

WALLONIË – GegoTeam

Het verhaal van de Toyota-dealers van de Groupe Gégo, geleid door Philippe en Alain Gégo, is het verhaal van een familie die in 1957 besloot om in Sombreffe het avontuur in de auto-sector aan te gaan. Met hun jarenlange ervaring bieden zij nu een complete service, van voertuigverkoop tot financierings- en verzekeringsoplossingen en tal van andere diensten.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels