Gepubliceerd op 8 October 2021 om 10h52
Door Damien Malvetti

Garage Deprince uit Lier nu ook volledig opgenomen bij Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft een overeenkomst gesloten met Leo Deprince waardoor zij Ford garage Deprince te Lier volledig overneemt. Van Mossel had reeds een minderheidsaandeel van 49% maar wordt nu dus voor de volle 100% eigenaar.

Met het oog op de toekomst

De opstart van de Ford garage in Lier vindt zijn oorsprong in 1922 met dank aan de familie Guwy. In 1980 nam moeder Deprince de garage van hen over en begon Leo Deprince stilaan in de garage mee te draaien. Na voldoende kennis en ervaring te hebben opgedaan werd de garage in 1990 omgedoopt tot Garage Deprince en kwam Leo Deprince mee aan het roer. Met de overname van Fidenco eerder dit jaar kwam reeds 49% van zijn aandelen bij Van Mossel. Leo Deprince: “Door de werking van Van Mossel beter te leren kennen werd ik meer en meer enthousiast om volledig deel uit te gaan maken van de groep. Voor zowel onze klanten als onze medewerkers zijn er duidelijke voordelen aan verbonden en ik heb deze beslissing dan ook genomen met het oog op hun toekomst.”

Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg, voegt hieraan toe: “Wij zijn uiteraard zeer blij met de beslissing van Leo en wij garanderen ook dat de klanten nog steeds terecht kunnen bij dezelfde vertrouwde gezichten. Buiten de naam, Van Mossel Deprince, verandert er immers niets. Klanten zullen dus nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren. Begin 2022 komt er bovendien op de huidige locatie een volledig nieuwe showroom zodat we de klanten een nog betere service zullen kunnen bieden.”

 

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels