Gepubliceerd op 23 September 2020 om 06h28
Door Damien Malvetti

KPMG neemt 200 BMW 1-Reeksen in ontvangst voor zijn starters

Het welgekende consultancybureau KPMG werkt al jarenlang met BMW samen voor zijn vloot. Die samenwerking is nog maar eens versterkt met een bestelling van 200 1-Reeksen voor zijn starters.

“We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking die we nu al een paar jaar hebben met BMW,” vertelt Peter Van De Velde, wagenparkbeheerder bij KPMG. “We bestellen de nieuwe 1-Reeks nu al voor de tweede keer. Deze auto past perfect bij het profiel van de starters die we zoeken: jonge en dynamische werknemers. En BMW heeft ons mooie voorwaarden geboden voor deze wagens. Zo krijgt elke nieuwe werknemer een rijvaardigheidsopleiding”.

De modellen zijn 116d’s met een vermogen van 116 pk en uitgerust met een Business Pack. Ze zijn in operationele leasing verworven voor een duur van 3 jaar. Een deel is geleverd door garage Jorssen in Aartselaar en geleased bij Leaseplan, een ander deel wordt verwerkt door garage Tanghe uit Steenokerzeel en wordt via Alphabet geleased.

Deze auto’s worden toegevoegd aan het heel grote wagenpark van KPMG, dat uit zo’n 1.200 voertuigen bestaat.

Een auto en mobiliteitsoplossingen

Peter Van De Velde (KPMG)

Men denkt bij KPMG ook na over alternatieve mobiliteit. Zo hebben starters die hun nieuwe 1-Reeks in ontvangst nemen ook recht op een pakket met alternatieven voor de wagen. “Het is belangrijk om jongeren dit soort oplossingen aan te kunnen bieden,” vertelt Peter Van de Velde. “Vooral omdat deze generatie minder geïnteresseerd is in het bezit van een auto, maar wel meer op zoek is naar de beste manier om zich van A naar B te verplaatsen. Via de app Olympus kunnen ze dus andere vervoermiddelen gebruiken zoals deelfietsen, deelwagens, het openbaar vervoer enzovoort. In ruil krijgen ze een financiële incentive voor het niet gebruiken van hun wagen. Er is geen enkele verplichting om dit programma te volgen, maar we stellen tevreden vast dat de formule een zeker succes kent”.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels