Gepubliceerd op 12 April 2021 om 10h00
Door Damien Malvetti

Leasys en FCA Bank lanceren de ‘Electric Days’, digitale aanbiedingen op elektrische modellen

De behoefte aan elektrische mobiliteit groeit over de hele wereld, vooral in Europa waar de groei van elektrische en hybride wagens een stijging van meer dan drie cijfers telt. Leasys en FCA Bank willen een leidende rol spelen en de wensen van hun klanten vervullen. Daarom lanceren ze de ‘Electric Days’, drie weken met speciale aanbiedingen gewijd aan elektrische mobiliteit, volledig digitaal. De aanbiedingen zijn vanaf vandaag geldig tot eind april en zijn bedoeld om de diensten aangeboden door de Groep en haar verhuurbedrijf Leasys nog toegankelijker en gemakkelijker te maken.

|
| © |

Het eerste aanbod van deze campagne biedt professionele klanten de mogelijkheid om met een Jeep Compass 4xe Plug-in Hybride te rijden vanaf € 319/maand (excl. btw) in financiële renting (60 maanden). Leasys biedt dit model aan in operationele leasing vanaf € 589/maand (incl. btw).

 

Verder pakt Leasys uit met de Fiat 500e Business Edition. Deze goed uitgeruste versie is reeds beschikbaar vanaf € 469/maand (incl. btw) in operationele leasing. Tot slot is er een Fiat 500C Hybrid Lounge in operationele leasing vanaf € 269/maand (incl. btw).

 

Leasys en FCA Bank lanceren een commerciële actie in 10 Europese landen tegelijkertijd, gewijd aan elektrische mobiliteit en duurzaamheid. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen hun klanten de beste digitale oplossingen bieden om te voldoen aan alle groene mobiliteits- en financiële noden in elke verschillende markt.

 

De sterke expansie van de FCA Bank Groep vindt eveneens zijn plaats in deze initiatieven, die strategisch alle markten op een synergetische, digitale en groene manier betrekken, de drie hoekstenen van de visie van de groep, die klanten uit heel Europa dezelfde klantentevredenheid wil bieden.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels