Gepubliceerd op 21 April 2022 om 13h38
Door Damien Malvetti

Levering van 50 Citroën AMI voor ADS Carsoft in samenwerking met garage Citropol uit Luik

Op 13 april heeft de heer Geert Dirickx van ADS-CARSOFT uit Waremme bij de Citropol-dealer in Luik 50 Citroën AMI 100% electric in ontvangst genomen, die voor de gelegenheid in de showroom waren samengebracht. Deze voertuigen zullen worden verhuurd volgens een car-sharing systeem.

|||
||| © M. Vincent Colyn

In samenwerking met Citropol in Luik werd een praktische, zuinige en ecologische mobiliteitsoplossing geboden door de aankoop van 50 Citroën AMI’s die zullen worden gebruikt voor autodelen in hun verschillende vestigingen en steden. 
De Citropol garage in Luik is verheugd om bij te dragen aan de ontwikkeling van ADS-CARSOFT door hun service en expertise inzake mobieliteit. 

M. Vincent Colyn, commercieel verantwoordelijke Citropol Luik en M. Geert Dirickx, verantwoordelijke ADS-CARSOFT

De Citroën Ami is één van de oplossingen van het elektrische offensief dat Citroën sinds 2020 lanceert. Met Ami biedt Citroën een antwoord op de uitdagingen van de stedelijke mobiliteit, die meer dan ooit centraal staan in de bekommernissen en verwachtingen van de stadsbewoners. Ami is een individuele mobiliteitsoplossing die het mogelijk maakt om beschermd te reizen in een gesloten, 100% elektrisch voertuig dat voor iedereen toegankelijk is.  

De Ami-familie is ook gegroeid met de komst van de nutsversie, My Ami Cargo, een innovatieve economische oplossing op de markt, elektrisch, ultracompact en ontworpen om te voldoen aan de nieuwe behoeften van professionals, van de levering van kleine pakjes over korte afstanden in stedelijke gebieden tot verplaatsingen binnen het bedrijf.   

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Invoerders & Constructeurs , Voertuigen

Gelijkaardige artikels