Gepubliceerd op 23 November 2021 om 10h56
Door Damien Malvetti

link2fleet dating special (7/12): de sleutels voor een succesvolle energietransitie van uw vloot

De kogel is door de kerk: het wetsontwerp van Van Peteghem, dat voorziet in de vergroening van de vloot voor de periode 2021-2031, is aangenomen. Het verschil in aftrekbaarheid tussen elektrische auto’s en deze met een verbrandingsmotor, de wijzigingen in het mobiliteitsbudget, de belastingvoordelen voor investeringen in oplaadinfrastructuur, u zou van minder de weg verliezen… Dus wat zijn de voornaamste bijzonderheden van deze wet? Hoe zet u een gepaste strategie op om de energietransitie van uw vloot tot een succes te maken? Dat zijn de vragen die onze experten zullen beantwoorden tijdens onze fleet dating special op 7 december.

Een strategie voor de elektrische overgang is voor elk bedrijf maatwerk. Ze moet goed worden doordacht. De experten van EuroFleet & Mobilitas hebben daarom een samenvatting gemaakt van alle oplossingen, aangepast aan de nieuwe fiscale en juridische context. link2fleet biedt u een bijeenkomst van 4 uur aan, waarop zij de resultaten van hun analyses uiteenzetten.

 

Deze interactieve workshop stelt u in staat zelf een acteur  van de verandering te worden en uw actieplan voor een emissievrij wagenpark voor te bereiden.

Verder zal de nadruk liggen op het uitwisselen van ervaringen met uw collega-vlootbeheerders.

 

UW TAKEAWAYS

– Een stappenplan voor uitvoering dat we samen met u ontwikkelen

– De argumenten die u helpen het management te overtuigen uw vloot te elektrificeren

– De hulpmiddelen die de compatibiliteit van uw chauffeurs met elektrisch rijden vastleggen

 

Deze kleine investering bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd om uw energietransitie te doen slagen. We zien elkaar op 7 december tussen 09.00 en 12.30 uur, face-to-face of digitaal.

 

De bijeenkomst vindt plaats in BluePoint (Reyerslaan 80 – 1030 Brussel:

  • 08.30 uur : ontbijt (LIVE sessie)
  • 09.00 uur : fleet dating (LIVE en DIGITAAL)
  • 12.30 uur : lunch

De digitale sessie wordt live uitgezonden via ons webinarplatform.

 

Info en inschrijving op www.fleetdating.be

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels