Gepubliceerd op 1 March 2017 om 12h00
Door Damien Malvetti

Link2fleet lanceert een onlineplatform om de ‘Private Lease’ te vinden en te vergelijken

De leasingaanbiedingen voorbehouden voor particulieren blijven de laatste tijd maar als paddenstoelen uit de grond schieten. En dat bij zowel de constructeurs als de verhuurders. Het is echter niet altijd gemakkelijk om klaar te kijken in aanbiedingen die niet alleen bijzonder verspreid, maar ook erg uiteenlopend zijn. Dankzij het nieuwe platform My Private Lease, dat door link2fleet gelanceerd wordt, zult u alle aanbiedingen op één enkele internetsite kunnen terugvinden en ze met enkele klikken ook gewoon kunnen vergelijken.

||
|| © ||

Alle leasingvoorstellen voor particulieren die op de markt te vinden zijn, zullen voortaan op de site www.myprivatelease.be gegroepeerd staan. Ongeacht of het gaat om tijdelijke of permanenten aanbiedingen of over speciale promoties die constructeurs of verhuurders lanceren.

Een online zoekmotor laat u toe om de aanbiedingen op het merk en/of het model dat u interesseert te filteren, u kunt de gewenste maandelijkse huurprijs ingeven, maar ook opties selecteren die in het aanbod aanwezig moeten zijn, enz.

Op myprivatelease.be zult u eveneens alle informatie over dit nieuwe product kunnen vinden, zoals de toetredingsvoorwaarden, de voor- en nadelen, maar ook alle artikels die door de redactie van link2fleet geschreven zijn over leasing voor particulieren.

Aarzel niet en ontdekt ons volledig nieuwe platform My Private Lease online op

www.myprivatelease.be

MPL_Logo_White_Logo

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.