Gepubliceerd op 22 December 2021 om 13h08
Door Damien Malvetti

link2fleet Virtual Motor Show 2022: het “fleetsalon” komt naar u toe

Geen Salon van Brussel in 2022? Neen, maar link2fleet compenseert dit voor u met zijn Virtual Motor Show! Op het programma staan een livesessie vanuit een studio en 3 webinars. Daarin zetten we niet alleen alle trends van de sector en de nieuwigheden die in 2022 uit de autosector zullen komen voor u op een rijtje, maar reiken we u ook alle noodzakelijke sleutels aan die u in staat zullen stellen uw vloot en de mobiliteit van uw werknemers in de komende maanden te beheren.

Link2fleet nodig u vanaf 11 januari en via 4 wekelijkse afspraken uit voor een virtueel bezoek aan de nieuwigheden, mobiliteitsoplossingen en nog veel meer die de constructeurs (van personen- en bestelwagens) in 2022 zullen voorstellen.

Hoe integreert u deze nieuwigheden het best in uw mobiliteitspolitiek? Onze experts informeren u in 60 minuten over de uitdagingen die u staan te wachten.

  • 11 januari 2022 – Uitdagingen en oplossingen voor mijn vloot in 2022? / Livestreamingsessie vanuit een studio
  • 20 januari 2022 – Alternatieve mobiliteit: mijn bedrijf is ook betrokken partij / webinar
  • 27 januari 2022 – EV, het enige alternatief voor mijn vloot? / webinar
  • 03 februari 2022: bestelwagens en elektriciteit : onverenigbaar? / webinar

Ontdek de informatie over elke sessie op de daaraan gewijde bladzijde op onze website. U kunt u vanaf nu ook gratis inschrijven voor één of meerdere sessies.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels