Gepubliceerd op 3 October 2022 om 10h05
Door Damien Malvetti

Nieuw fleetteam voor Volvo Cars Belux en nieuwe functies voor Steven Trentin en Roeland Vriens

Volvo Cars Belux heeft de vernieuwing van zijn fleetteam volledig afgerond. Roeland Vriens wordt Head of Sales, terwijl Steven Trentin diens plaats als Fleet Manager inneemt en meteen aan het hoofd komt van een team dat in de afgelopen maanden helemaal vernieuwd werd.

Roeland Vriens werd onlangs benoemd tot Head of Sales van Volvo Cars Belux. Daardoor kwam zijn functie van Fleet Manager vacant.

Deze functie wordt vanaf vandaag ingevuld door Steven Trentin. Als Fleet Manager moet hij de visie van Volvo op de fleetmarkt verder uitwerken. Steven heeft een enorme ervaring in de sector van de automobielvloten. Hij maakte immers eerder al deel uit van de teams van Roeland bij Ford en bij Opel en kwam drie jaar geleden de rangen van Volvo vervoegen. Vandaag neemt hij dus de teugels in handen van het volledig vernieuwde fleetteam.

Deze nieuwe ploeg bestaat voortaan uit Maxim Verdoodt, Joran Maes, Koen Corbeel, Greet Merens, Aurélie Vanhellemont en Joost Chielens.

 

Roeland Vriens
Steven Trentin
Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Invoerders & Constructeurs , Voertuigen

Gelijkaardige artikels