Gepubliceerd op 10 June 2024 om 13h09
Door
Gelinkte experten :

Nieuwe Polestar Space in Luik

Polestar heeft een geheel nieuwe, grotere Space geopend in Luik. De nieuwe ruimte van 800 m² werd geopend om de uitbreiding van het Polestar-productportfolio, dat van één naar drie wagens gaat, te ondersteunen. Naast de elektrische fastback Polestar 2 komen deze zomer ook de twee nieuwe luxe elektrische SUV’s Polestar 3 en Polestar 4 naar België.

De nieuwe Polestar Space centraliseert alle activiteiten van Polestar Luik op één moderne en toegankelijke locatie, waardoor klanten en toekomstige klanten de modellen kunnen ontdekken, testritten kunnen maken en voertuigen kunnen laten leveren.

De nieuwe ruimte, gelegen aan een belangrijke verkeersader aan de rand van de stad (1b Rue Oscar Englebert, 4020 Luik), is uitstekend bereikbaar en een ideale locatie voor ​ testritten.

Deze nieuwe vestiging biedt de mogelijkheid om modellen te ontdekken, testritten te maken, voertuigen voor te bereiden en te leveren, evenals een “Polestar PreOwned” ruimte die is gewijd aan de verkoop van gegarandeerde tweedehands Polestar-voertuigen.

, redacteur van dit artikel

Dit artikel gaat over: News , Invoerders & Constructeurs
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels