Gepubliceerd op 17 May 2022 om 09h10
Door Damien Malvetti

Paul Verkinderen versterkt team van Echoes als Sales Director Benelux

Echoes, de eerste neutrale server voor voertuigvloten, haalt Paul Verkinderen binnen. Hij zal het team van Echoes versterken als Sales Director Benelux.

De geconnecteerde telematica-oplossing Echoes verzamelt gegevens over uw geconnecteerde voertuigen rechtstreeks bij de automobielfabrikanten. Het doet dat zonder dat een bijkomende box in het voertuig geïnstalleerd hoeft te worden. U ontvangt de gegevens in de vorm van een API (Application Programming Interface) of via webinterfaces. U krijgt daardoor op enkele minuten en zonder één handeling in het voertuig toegang tot alle informatie over uw vloot zoals kilometeraantal, locatiebepaling, foutcodes, verbruik, batterijlading, onderhoud, ongevallen, eco-driving,…

« Wij hebben de laatste jaren heel sterk geïnvesteerd in het Echoes platform voor de markt van geconnecteerde voertuigen. Dankzij deze inspanningen hebben wij tal van klanten verworven in de verhuur-, leasing, dealer- en fleetsectoren. Om marktleider te blijven is het vandaag nodig onze groei nog verder te versnellen. Wij zijn heel erg tevreden dat we deze industrie-expert kunnen aantrekken die ons ook echt zal versterken. Paul brengt zijn ruime ervaring en een reusachtig netwerk in de Nederlandse en Belgische markt mee. Wij trappelen van ongeduld om samen met hem onze ambitieuze groeidoelstellingen op deze markten waar te maken.”

Thomas Mercier, Head of Sales and Business Development

 

Paul Verkinderen heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de Belgische en Europese automobielindustrie. Voor hij verkoopdirecteur voor de BeNeLux werd bij Echoes, was hij verkoopdirecteur Belux bij Fixico, richtte hij de leasingbedrijven J&T Autolease en DirectLease op en was hij in meerdere functies actief voor onder andere Chevin Fleet Solutions.

“Echoes is een jonge en erg ambitieuze onderneming en daarenboven ook een trendsetter inzake OEM-gegevens. Gezien de toekomst van de geconnecteerde voertuigen en het feit dat gegevens alleen maar belangrijker zullen worden, ben ik ervan overtuigd dat Echoes voor mij de juiste keuze is, waar ik mijn ervaring inzake het netwerk en de auto volledig zal kunnen benutten”, blikt Paul Verkinderen verheugd vooruit.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: News

Gelijkaardige artikels