Gepubliceerd op 10 October 2022 om 12h21
Door Damien Malvetti
Experten gelinkt :

Polestar start samenwerking met VAB wegenwacht

Polestar, het Zweedse elektrische performance automerk, kondigt aan dat vanaf eind september de Polestar Assistance ondersteuning via Allianz wordt toevertrouwd aan VAB.

In een versnipperd landschap van sleepdiensten kunnen de Polestar-rijders voortaan rekenen op één bijzonder ervaren partner. De meer dan 330 technisch geschoolde wegenwachters van VAB staan dag en nacht over heel België klaar om hulp te bieden, bijvoorbeeld bij een ongeval, een lekke band of een technisch incident. “Polestar-rijders kunnen voortaan met een nog geruster hart de weg op. In het uitzonderlijke geval dat je met een Polestar bijstand nodig hebt en de hulp van Polestar Assistance inroept, komen de professionele wegenwachters van VAB ter plaatse om je uit de nood te helpen” zegt Tom Verschaeren, Head of Customer Experience bij Polestar België.

“VAB heeft een sterk netwerk van eigen wegenwachters. Hun eerste doel is om de wagen indien mogelijk ter plaatse te herstellen. Daarvoor hebben ze heel wat technische training gekregen en ook een specifieke Polestar-opleiding. In onze alarmcentrale werken we bovendien met een gespecialiseerd team om Polestar-rijders zo goed mogelijk te helpen. Soms kunnen we het probleem zelfs al telefonisch oplossen”, zegt Koen Snoeys, B2B Manager bij VAB.

Op elke nieuwe Polestar geniet je standaard van drie jaar gratis pechbijstand. Polestar Assistance garandeert 24/7 ondersteuning en helpt de wegenwacht snel ter plaatse te krijgen. Je bereikt Polestar Assistance met de CONNECT-knop in de dakhemel, via de Polestar-app of door te bellen naar 0800 707 08 of vanuit het buitenland +80070708822 (kies optie 3).

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Experten gelinkt :

Gelijkaardige artikels