Gepubliceerd op 9 September 2022 om 06h05
Door Damien Malvetti
Gelinkte experten :

Poppy lanceert stepservice in Brussel

Poppy Mobility, de 100% Belgische start-up van gedeelde mobiliteit, viert een nieuwe mijlpaal in haar ontwikkeling door de lancering van de stepservice in Brussel. Meer dan 1500 steps zullen aan de Poppy vloot toegevoegd worden in de volgende dagen.

In 4 jaar tijd heeft Poppy een vloot van ecologisch verantwoorde deelauto’s gevormd. De vloot bestaat uit meer dan 750 auto’s en 2000 gedeelde elektrische steps, verdeeld over de steden Brussel, Mechelen en Antwerpen maar ook over de 3 luchthavens, Zaventem, Antwerpen en Charleroi. De vrijheid om u 24/7 te verplaatsen, aan een all-inclusive en hyper competitieve prijs, binnen een groeiende zone? Dat vindt u bij Poppy.

 

POPPY RICHT ZICH OP MULTIMODALITEIT

Tot nu toe heeft de Poppy-gemeenschap alleen in Antwerpen van steps kunnen genieten, deze dienst is nu ook beschikbaar in Brussel.

Kies voor een auto, een step of beide en beweeg vrij dankzij Poppy. Met de komst van 1500 nieuwe steps legt Poppy de nadruk op multimodaliteit en is daarom de enige app in Brussel die 2 vervoerswijzen met radicaal verschillende nutsvoorzieningen aanbiedt. Er zijn ook bestelwagens toegevoegd aan de vloot, waardoor gebruikers de dienst ook kunnen nuttigen voor het vervoer van zwaardere of grotere spullen. Deze zijn momenteel beschikbaar in de Antwerpse zone, maar zullen binnenkort ook in Brussel komen.

Deze uitbreiding naar verschillende typen voertuigen in één app zal gebruikers helpen Poppy auto’s te bereiken met kleinere voertuigen. Dit is al het geval bij meer dan 5000 gebruikers in Antwerpen, ze gebruiken auto’s, maar ook steps voor hun reizen. Poppy wil de complementariteit van voertuigen stimuleren om van punt A naar punt B te komen.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Mobiliteit , Steps, scooters & motorfietsen
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels