Gepubliceerd op 22 January 2020 om 07h53
Door Damien Malvetti

Swapfiets breidt uit rondom Gent, Brussel en Antwerpen

Vanaf deze maand zal Swapfiets beschikbaar zijn in 15 nieuwe (deel)gemeentes in en rond Gent, Antwerpen en Brussel. De bestaande servicegebieden breiden uit, zodat de herkenbare blauwe voorbanden van Swapfiets voortaan ook te vinden zijn in onder andere Sint-Amandsberg, Gentbrugge, Wilrijk, Merksem, Laken en Evere. Inwoners van deze plaatsen kunnen nu ook van het fietsabonnement gebruik maken voor zorgeloos fietsvervoer naar school, werk of afspraken buiten de deur.

|
| © |

Door de expansie van de servicegebieden kan je nu ook een beroep doen op Swapfiets in heel wat randgemeenten van de Swapfiets-steden. Swapfiets belooft een altijd werkende fiets. En gaat er toch iets kapot? Dan komt Swapfiets binnen een dag naar je toe om je fiets te repareren of te vervangen wanneer en waar je maar wilt. Swapfiets is daardoor het fietsabonnement waar je altijd op kan rekenen.

De nieuwe servicegebieden van Swapfiets

Brussel: Laken – Sint-Agatha-Berchem – Evere – Watermaal-Bosvoorde

Gent: Oostakker – Drongen – Sint-Denijs-Westrem – Zwijnaarde – Merelbeke – Melle – Destelbergen.

Antwerpen: Hoboken – Wilrijk – Deurne (incl. het stukje van Borsbeek binnen de R11) – Merksem (tot aan de Carrefour in Schoten) – Kiel

De nieuwe servicegebieden komen er op vraag van de consument.

Thomas Schiltz, country operations manager Belgium van Swapfiets: “Er was grote vraag naar Swapfiets van potentiële klanten die net buiten het huidige servicegebied wonen. Bijvoorbeeld ouders van schoolgaande kinderen of (young) professionals uit de rand rond de grote steden die dagelijks naar de stad fietsen. Zij kunnen nu ook thuis geholpen worden.” 

Swapfiets garandeert iedereen die bij hen een fietsabonnement heeft, een kwalitatieve fiets die altijd werkt, voor een vast bedrag per maand, service en reparaties inclusief.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Fietsen (huur) , Mobiliteit

Gelijkaardige artikels