Gepubliceerd op 9 November 2020 om 14h28
Door Damien Malvetti

Van Mossel België start nu ook met Take Away in zijn garages

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen rond COVID-19 zijn de dealers van Van Mossel Automotive Groep, net als alle niet-essentiële winkels, genoodzaakt om de deuren van hun showrooms te sluiten. Bij Van Mossel blijven ze echter niet bij de pakken neerzitten. Naast de meer dan 800 wagens die ze online aanbieden op hun website – vanmossel.be – wil Van Mossel verder gaan dan dat.

|
| © |

Koen Claesen, CEO Van Mossel België zegt: “elk automobielbedrijf verwijst momenteel zijn klanten door naar zijn website. Maar wij willen een extra service leveren om mensen die op zoek zijn naar een wagen snel te kunnen helpen. Concreet wil dit zeggen dat je na bestelling binnen de 48 uur met de wagen aan het rijden kan zijn. Je kiest bovendien zelf of je hem aankoopt of via leasing/financiering wilt werken, dit laatste kan zowel B2B als privé lease. Tenslotte kiest de klant zelf waar je de wagen in ontvangst wilt nemen of afgeleverd wilt hebben”

Met 13 merken verspreid over Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg en dus ook meer dan voldoende wagens op voorraad heeft Van Mossel een menukaart opgesteld met een selectie van stockwagens aan interessante prijzen. Deze kunnen, naar het voorbeeld van de restaurants, telefonisch of via email besteld worden. Uitzonderlijk is dat men op één GSM nummer en één emailadres terecht kan voor alle merken binnen de groep! Van Mossel maakt zich ook sterk elke bestelling binnen de 48u te kunnen leveren. Men is trouwens niet beperkt tot de samengestelde menukaart, ook een “menu op maat” behoort tot de mogelijkheden.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels