Gepubliceerd op 15 June 2020 om 12h20
Door Charles Demoulin

Van Mossel neemt Peugeot en Citroën over van Govaerts in Diest en Halen

Per 12 juni 2020 neemt Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, de PSA merken over van Garage Govaerts. De Peugeot vestiging in Diest zal worden uitgebreid waardoor de Citroën verkoopsactiviteiten van Halen deze zomer naar de vernieuwde showroom in Diest kunnen verhuizen. De werkplaatsactiviteiten zullen wel al vanaf heden in Diest plaatsvinden.

Strategische aanvulling in België

Van Mossel heeft een overkomst bereikt met Peter Govaerts en wil met deze overname haar groei ambities verder zetten op de Belgische markt. “We waren in België al actief met Peugeot en Citroën met de dealergroepen Van Mossel Bruyninx en Van Mossel Van Kelst” zegt Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een extra locatie van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige dealergroepen en leasemaatschappijen. Deze overname verbindt de twee eerder verworven bedrijven tot een mooi groot gebied.”  De Peugeot-Citroën vestiging zal verder opereren als Van Mossel Diest en komt onder de leiding van Christophe Van Kelst, Clusterdirecteur Van Mossel PSA België. 
Van Mossel Diest biedt de medewerkers van Garage Govaerts een stabiele toekomst. Klanten kunnen er dus nog steeds bij hun vertrouwde gezichten terecht en krijgen uiteraard de persoonlijke aandacht en service zoals ze dat gewend waren. 

Charles Demoulin

Charles Demoulin, redacteur van dit artikel

Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels