Gepubliceerd op 17 November 2020 om 16h10
Door Damien Malvetti

Waasland Mobiel levert de 50ste Kia aan AVA

In zijn 60-jarige bestaan is AVA uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de papierwaren en hobbymaterialen. “Alles om het te maken” is hun bedrijfsslogan en groen is hun kleur. Bij zo’n claim en inkleuring hoort natuurlijk ook een mobiliteitspartner die actief aan dit succesverhaal kan bijdragen.

Kia Waasland Mobiel dient binnen de huidige mobiliteitscontext bedijfszekere oplossingen aan te reiken, die bovendien milieuvriendelijk en dus ook fiscaal aantrekkelijk zijn. Kia biedt nu reeds13 geëlektrificeerde modellen, waarvan er vijf 100% fiscaal aftrekbaar zijn. En het merk zal in de nabije toekomst nog groener kleuren, want tegen 2025 zal het Kia gamma 11 full electric voertuigen omvatten. 

Nico Vandaele (Waasland Mobiel) : “Wij mochten eerder reeds 9 Niro’s leveren en dat is meteen een serieuze aanloop naar de vergroening van AVA’s wagenpark. Maar Kia is niet alleen een koploper in het aanbieden van een brede waaier milieuvriendelijke modellen doorheen alle segmenten, ik kan als mobiliteitspartner de klant ook een unieke fabrieksgarantie van 7 jaar aanreiken, wat natuurlijk de bedrijfszekerheid van onze producten treffend illustreert. Bovendien wordt ook het design van de Kia modellen steeds aantrekkelijker.”

AVA topman Koen Van Weddingen testte onlangs de nieuwste hybride SUV van het merk, Sorento, en was niet alleen overtuigd van de rijkwaliteiten maar evenzeer van de looks:

 “ Wat meteen opvalt, zijn de zeer krachtige, sportieve lijnen van deze wagen, die overigens ook zeer Europees oogt. Ook het interieur is knap gestileerd en ergonomisch met een groot, duidelijk scherm in het midden en een leuke head-up display. De huidige generatie Kia modellen staan niet alleen technologisch op punt, ze mogen ook gezien worden.”

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Dealers , Voertuigen

Gelijkaardige artikels